Bel ons


Maandag – Zondag 10am – 10pm


Contact


Telefoon 0229 263064

Neem Contact op


We voldoen met plezier aan al uw informatiebehoeften.Voel u vrij om ons te bellen of te mailen.

 • Vliegvissend in de Cèze

  Vliegvissend in de Cèze

  Wij organiseren deze vakanties uit liefde voor het gebied, de natuur, bezig zijn in en met de natuur en uit liefde voor het vliegvissen.

  Wij komen al 40 jaar elk jaar in dit gebied terug en niet alleen in de zomer. Juist de andere jaargetijden trekken ons aan omdat het authentieke Frankrijk dan veel meer tot zijn recht komt. Wij willen deze liefde graag aan anderen overbrengen.

  Door onze lange ervaring met dit gebied kennen we heel veel bezienswaardigheden, zowel cultureel als natuurschoon. Daarnaast kennen we de rivier en alle mooie vis plekken, die wij graag met jullie bezoeken.

 • Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met vliegvissen in dit gebied. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat Zuid Frankrijk een unieke combinatie vormt van natuur, cultuur en mentaliteit, die ons uitstekend bevalt en die we graag willen delen.

  Wij hebben ervaring met de lokale omgeving en hebben veel connecties opgebouwd. Daarnaast zijn we de franse taal machtig, wat voor onze gasten een zorg minder is, Wij kunnen in de meeste gevallen als intermediair optreden.

  Onze kennis strekt zich ook uit tot de lokale gastronomische specialiteiten en producten, die wij ook veelvuldig in onze gerechten verwerken. Een bezoek aan een lokale markt is in deze context ook goed aan te raden.

  Gaat U mee op avontuur?

  Gaat U mee op avontuur?

  Ik ziorg voor uw welbevinden

  Lekker vissen, eten en een wijntje erbij?