Waar wij voor staan

Wij bieden Kennis

Na een week kent U het gebied, de rivieren, het aquatische leven, de beste plekken om te vliegvissen, het gebruik van de juiste vliegen in het seizoen en het gebruik van de juiste materialen. U bent thuis in Frankrijk als het gaat om de beoefening van uw sport en uw hobby.


Wij bieden een zorgeloze ervaring

Een week vakantie volgens ons concept betekent: All-in, maaltijden en bijbehorende drankjes inbegrepen, vergunningen inbegrepen en uiteraard spreken wij de Franse taal. Wij verzorgen het vervoer naar de diverse visplekken en weer terug. U hoeft nergens aan te denken.

Wij creƫren luxe

Tijdens uw vakantie wordt u ondergebracht in een luxe villa met zwembad (afhankelijk van het weer al in april en mei te gebruiken). Een villa met alle voorzieningen geschikt voor maximaal acht personen. Voorzien van beddengoed en dekbedden. Twee badkamers, volledige keuken aanwezig, buiten koken en roken mogelijk, TV, WIFI, Blu-ray, vliegbindsets. Voor ieder wat wils om samen te doen of ongestoord zelf bezig te zijn.


Wij gaan voor plezier

Plezier in het vissen, kameraadschap, plezier van het bezig zijn in de natuur, in de omgeving, in al haar diversiteit en grilligheid. Plezier om ’s avonds samen dingen te doen, zoals koken, rookgerechten, grillen barbequ-en verhalen en ervaringen uitwisselen, vliegen te evalueren, te binden en patronen te verbeteren.